Event

ABF firar 100 år

Den 11-16 juni firar ABF 100 år. Detta sker med en kavalkad av seminarier och kulturaktiviteter runt om i Stockholm. Det mesta händer på ABF-Huset, Svevägen 41, men även i Kungsträdgården, på Skansen och Kulturhuset blir det spännande grejer.

Alla evenemang hittar du här: http://www.abf100ar.se/

Särskilt tips om detta seminarie med bla Jonas Sjöstedt i panelen:

Europas stålbad
14 juni kl 12.45-14.00 i hörsalen på Kulturhuset

Medverkande:  Björn Elmbrant, journalist och författare, Lena Sommestad, ordf S-kvinnor, Jonas Sjöstedt, partiordförande (V), och Stefan Fölster, chefs­ekonom Svenskt Näringsliv

Krisrapporterna från Europa duggar tätt. Länder står vid ruinens brant, arbetslösheten når oanade höjder och framtiden ter sig allt mer oviss.Vem bär ansvaret? Är det föraren som styr fel eller bilen som är fel konstruerad? Ett panelsamtal utifrån Björn Elmbrants reportagebok om den pågående finanskrisen.

Kopiera länk