Event

Feminismen och familjepolitiken

Kvällen bjuder på en feministisk störtdykning i ämnet familjepolitik. Vi samtalar bl.a. om normer som kringgärdar föräldraskapet, föräldraförsäkring, fördelning av betalt och obetalt arbete och inte minst om hur vi organiserar vårt samhälle ifråga om barn- och äldreomsorg. Vilka feministiska vinningar/förluster innebär dessa system. Vilka är de stora familjepolitiska problemen sett ur ett feministiskt perspektiv? Hur löser vi dem? Vad är strukturrelaterat? Vad är individens ansvar?

Medverkande: Josefin Brink (riksdagsledamot V) och Bonnie Bernström (Ordförande i Liberala kvinnor)
När: 10 maj, kl 18.00, Bio Rio T-Hornstull
Biljett: Gratis inträde, biljett kan förbokas på via Rios hemsida (biorio.se)

Arr: Vänsterpartiet Storstockholms Feministiska utskott, Vänsterpartiet Västra Södermalm, ABF och Bio Rio

Skriv en kommentar