Event

Deras kris, våra lösningar – Om Europas framtid

För fyra år sen kapsejsade världens finansmarknader. Nu har skuldkrisen tagit över. Men vems är egentligen skulden? Och vart tog drömmarna om ett socialt Europa vägen – nu när det verkligen gäller? Bortom europakt och nedskuren välfärd hungras efter reformer och alternativ till en kapitalism som kört världsekonomin i botten och inte förmår ställa om inför ett allt akutare klimathot.

Välkomna till en eftermiddag där vi söker rödgröna vägar ut – för ett Europa och en värld i kris.

Tid: Söndag den 4 mars, kl 13.00-16.00
Plats: ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm

Medverkande: Susan George (forskare och författare ”Deras kris, våra lösningar”, Attac), Jonas Sjöstedt (partiledare, V), Marita Ulvskog (EU-parlamentariker, S), Per Bolund (ekonomisk talesperson, MP)

Moderator: Kajsa Ekis Ekman (författare och journalist)

Arrangörer: Attac, ABF och Karneval förlag

Fri entré. Delar av arrangemanget på engelska.

Anmäl dig och bjud in dina vänner på:
http://www.facebook.com/events/317672738268529/

Kopiera länk