Okategoriserade

Jonas Sjöstedt drog fullt hus i Hallonbergen

Den 6 februari arrangerade partiföreningen i Sundbyberg tillsammans med distriktet och ABF en kväll med Jonas Sjöstedt i Kulturcentrum i Hallonbergen. Precis som på så många andra ställen just nu så fick det bäras in mängder med extrastolar till den knökfulla salen. Ca 180 personer räknade de arrangerande från Sundbyberg till.

Jonas pratade under kvällen framförallt om vikten att både byta regering och politik i Sverige och tydliggjorde Vänsterpartiet som den tydligaste oppositionsrösten just nu. Europakten, arbetslösheten, jämställdheten, klimatet och de allt tuffare villkoren på arbetsmarknaden avhandlades under den dryga timman långa anförandet av Jonas.

Jonas kommer att besöka en rad andra föreningar i Stockholm under våren. Vill ni också arrangera ett möte, ta kontakt med distriktet så hjälper vi till.

Turnéplan hittills: Solna 19 mars, Botkyrka 22 mars, Röd Glöd (på Kafé Marx) 30 mars, Vita Bergen & Västra Södermalm 23 april. Mer info om tid och plats kommer när det börjar närma sig.

Skriv en kommentar