Event

Nej till Attendo: Manifestationen iställd!

Manifestationen ställs in pga seger på förhand. Attendo kommer alltså inte att ta över Katarinagården utan boendet kommer att drivas vidare i kommunal regi! – Tjohoo!

Valde bort Attendo – får Attendo
Attendo Care fick inte förlängt avtal för drift av Vintertullens vård- och omsorgsboende på Södermalm efter avslöjanden om vanvård. Trots det vann Attendo upphandlingen av Katarinagården och trots att stadsdelsförvaltningen på Södermalm inte ville rekommendera bolaget. Flera anhöriga flyttade sina nära från Vintertullen till Katarinagården för att slippa Attendo. Genomförs upphandlingen blir resultatet att de som valde bort Attendo – får Attendo. Upphandlingen kan stoppas om protesterna blir tillräckligt stora.

Bevara Katarinagårdens äldreboende i kommunal regi

Manifestation:
Torsdag 15 december kl 17.00
Stadsdelsnämnden, Medborgarplatsen
(Googla namninsamling Katarinagården)

/Gemensam Välfärd Stockholm

Kopiera länk