Event

PopVänstern: Partiledarkandidatsutfrågning – sista chansen!

POPVÄNSTERN FREDAG 9 DEC: SISTA UTFRÅGNINGEN AV VÄNSTERPARTIETS PARTILEDARKANDIDATER

Popvänstern har varit lite pömsig på sistone men fredagen den 9 december dyker vi upp där ni minst anar det. Restaurang Tarantella i Bredäng får besök av Popvänsterns kanske hetaste line-up nånsin: Hans Linde, Rossana Dinamarca, Ulla Andersson och Jonas Sjöstedt. Alla fyra är de kandidater till partiledarposten i Vänsterpartiet. Den 9 december är dessutom kvällen innan Vänsterpartiets valberedning ger sitt besked om vilken kandidat de föreslår. Kom alltså och bevittna sista natten med gänget. Ta tuben till förorten, häng i baren och lyssna på när kandidaterna grillas. Eller varför inte ställa dina egna briljanta frågor till de personer som kommer att vara den svenska vänsterns viktigaste vägvisare för en lång tid framåt.

VAD: POPVÄNSTERN MED VÄNSTERPARTIETS PARTILEDARKANDIDATER
VAR: RESTAURANG TARANTELLA, BREDÄNG, STOCKHOLM
NÄR: FREDAGEN DEN 9 DEC KL19-01

GRATIS INTRÄDE!

Dela den här sidan:

Kopiera länk