Event

Välfärdsmanifestationen

28 augusti, kl 12.00, Sergels torg.

Visa ditt stöd för ett starkt välfärdssamhälle och trygghetssystem som verkligen fungerar. På plats kommer det att vara både tal av bla Lars Ohly (V) och Veronica Palm (S) och musik.

Bakom manifestationen står ett flertal organisationer, däribland Vänsterpartiet Storstockholm.

Schemat för manifestationen

  • 11.45 Blåsorkestern inleder!
  • 12.00 Inledning av lämplig person från oss, samt presentation av konferencier. Ca 10 min.
  • 12.10 LiseLotte Olsson, V Ca 5 min.
  • 12.15 Konf. Ca 2 min.
  • 12.20 Sonja Wallbom, RFHL Ca 5 min.
  • 12.25 Konf. Ca 2 min.
  • 12.30 artist Stefan Sundström Ca 10 min.
  • 12.40 Konf. Ca 2 min.
  • 12.45 Salar Rashid, SSU Ca 5 min.
  • 12.50 Konf. Ca 2 min.
  • 12.55 Gunvor G Ericson/Gustav Fridolin, MP Ca 5 min.
  • 13.00 Konf. Ca 2 min.
  • 13.05 artist Magnus Lindblom Ca 10 min.
  • 13.15 Konf. Ca 2 min.
  • 13.20 Lars Ohly, V Ca 5 min.
  • 13.25 Konf. Ca 2 min.
  • 13.30 Johan Ehrenberg, ETC Ca 5 min.
  • 13.35 Konf. Ca 2 min.
  • 13.40 artist Jens Åberg/General Inferno Ca 10 min.
  • 13.50 Konf. Ca 2 min.
  • 13.55 Jenny Fjell, RESURS Ca 5 min.
  • 14.00 Konf. Ca 2 min.
  • 14.05 Josefin Brink, V Ca 5 min.
  • 14.10 Konf. Ca 2 min.
  • 14.15 artist Idde & Sulo Ca 10 min.
  • 14.25 Konf. Ca 2 min.
  • 14.30 Veronica Palm, S Ca 5 min.
  • 14.35 Konf. Ca 2 min.
  • 14.40 Charlotte Therese Björnström, Påskuppropet Ca 5 min.
  • 14.45 Konf. Ca 2 min.
  • 14.50 artist Kajsa Grytt Ca 10 min.
  • 15.00 Konf. Ca 2 min.
  • 15.05 Lars Sjöblom, f d moderat kommunpolitiker Ca 5 min.
  • 15.10 Konf. Ca 2 min.
  • 15.15 Avslutning Stefan Sundström + ev. fler musiker

Tiderna är ungefärliga.

Se till att sprida detta till vänner och bekanta, så att vi blir så många som möjligt!

Du hittar även VälfärdsmanifestationFacebook. Där hittar du dels ett event att bjuda in alla dina vänner till och dels en picbadge som du kan pryda din profilbild med för att visa ditt stöd för manifestationen.

Skriv en kommentar