Event

Meat the truth, Sea the truth – Filmvisningar och seminarier om köttet, fisket och miljön.

Dokumentärerna Meat the truth och Sea the truth är måsten för alla som är intresserade av miljöfrågor. Genom att lyfta fram den industriella köttproduktionens och fiskets enorma negativa konsekvenser bidrar filmerna till en mer fullständig bild av de problem mänskligheten står inför. Dokumentärerna ger också hopp genom att visa att en så enkel åtgärd som minskad kött- och fiskkonsumtion snabbt kan ge stora vinster för såväl miljö, som fattigdomsbekämpningen och den globala ekonomin. Filmvisningarna och seminarierna sker på engelska.

Fri entré.

Billig ekologisk vegansk fika till försäljning i pausen.

Arr: Svensk mat- och miljöinformation, ABF Stockholm, Köttfri måndag och Djurens rätt.

Skriv en kommentar