Banner

Vänstern blir starkare tillsammans

Vänstern har starka och rika motståndare. Vårt främsta motmedel är vårt engagemang, och att vi har en politik som många håller med om. Men det behövs också pengar för att kunna föra ut den politiken. Både för att stärka vår organisation och för att trycka material, ordna möten, köpa annonsplats och så vidare.

Därför har vi nu skapat en möjlighet för dig på ett enkelt sätt hjälpa partiet till ekonomiskt. Om du skriver upp dig på vårt autogiro och skänker en summa – allt från några tjugolappar och uppåt – varje månad, så skulle det göra mycket stor skillnad för ett fattigt parti som vårt. Det är genom många små insatser som alla folkrörelsepartier har byggts starka genom historien. Det är dags att bygga oss starka igen.

John Hörnquist, distriktsordförande

Ps. Du kan sätta in enskilda belopp på vårt postgirokonto PG 57624-9, märk talongen ”Valfonden”. Ds

Dela den här sidan:

Kopiera länk