Event

Tvådagars seminarium om kriget mot terrorism

Vi vill bjuda in dig till evenemanget ”Sverige i kriget mot terrorismen – från Rinkeby till Kabul” som Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén och Afrosvenskarna i Stockholm ordnar på ABF Stockholm, Sveavägen 41, den 23 och 24 november, kl. 18.00-21.00.

Evenemanget bygger på två seminarier för att diskutera Sveriges roll i kriget mot terrorismen efter 11 september, både internationellt och nationellt. Sveriges syn på militär krigföring har förändrats de senaste nio åren. Idag har Sverige skickat trupper till Afghanistan och Somalia och det råder skilda meningar kring syftet med detta. Kan Sverige delta i kriget mot terrorism och samtidigt respektera demokratiska fri och rättigheter?

Seminariet inleds den 23 november med diskussionen om svensk närvaro i Afghanistan och i Adenviken och avslutas den 24 november med diskussionen om Sveriges roll i kriget mot terrorism nationellt.

På seminarierna finns politiker, journalister, aktivister, muslimska representanter, advokater, svensk säkerhetspolis och vittnesmål.

Till seminariet inbjuds ideella organisationer, föreningar, religiösa samfund, ungdomsorganisationer, studenter, politiker, aktivister, myndigheter och media

Varmt Välkomna!

—————–
Rashid Musa
Muslimska mänskliga rättighetskommittén / Muslim human rights committee

Kontakt:
[email protected]
mobil: +46735608762‪ ‬
Hemsida: www.mmrk.org
Facebook: http://www.facebook.com/muslimhumanrightscommitte

Dela den här sidan:

Kopiera länk