Okategoriserade

Birgitta Sevefjord fortsätter som landstingsråd

Vänsterpartiets landstingsgrupp har beslutat att ge Birgitta Sevefjord förnyat förtroende som landstingsråd i ytterligare fyra år. Valet bekräftas i landstingsfullmäktige i morgon.

– Det är nu viktigare än någonsin att driva en tydlig och konsekvent vänsterpolitik. När Alliansen bara har fortsatt privatisering för ögonen gör vi vårt yttersta för att lyfta fram den offentliga vården som en förutsättning för en rättvist fördelad vård, säger Birgitta Sevefjord.

Till gruppledare valdes Håkan Jörnehed.

– Jag är glad över att få fortsätta arbeta tillsammans med Birgitta Sevefjord. Vi är ett bra team och tillsammans med vår nyvalda landstingsgrupp ger vi Alliansen ett starkt motstånd i opposition, allt för Stockholmarnas bästa. Landstinget står inför enorma utmaningar både inom sjukvården och trafiken och dessutom fortsatt moderatstyre fyra år till, säger Håkan Jörnehed.

För mer information:

Birgitta Sevefjord, tel. 070 737 41 17

Håkan Jörnehed, tel. 070 737 41 20

 

Skriv en kommentar