Event

Recept för jämställd ekonomi

Inför valet den 19 september träffas sq2540sthlm och de rödgröna vid fem tillfällen på olika platser i Stockholm för att prata politik och reda ut begrepp. Den 7 september har turen än en gång kommit till Högkvarteret och ämnet för kvällen är jämställd ekonomi.

19.00 Alliansens politik har på de flesta områden haft en negativ inverkan för jämställdheten. Så också på det ekonomiska området. Men hur ser en jämställd ekonomi ut? Och vilka recept finns för att göra ekonomin jämställd? Vi utlovar ett antal strategiska förslag för att varaktigt omfördela tid, makt och inkomster mellan könen. Medverkar gör Josefin Brink (V). Moderator: Ulrika Vedin (LO).

21.00 Efter samtalet står Alice B på scenen. Alice B kan beskrivas som en queerifierad version av Håkan Hellström, en avskalad men livsnära musik på göteborgska, med utgångspunkt i det lilla och det stora men alltid det viktiga i livet. www.myspace.com/alicegbg

En feministisk kavalkad utlovas också från DJ-båset där hemlig DJ utlovar det mesta av det bästa.

Arrangör: sq2540sthlm. Läs mer om de här.

Dela den här sidan:

Kopiera länk