artikel

John Hörnquist omvald som ordförande

Vänsterpartiet Storstockholm arrangerar just nu sin årskonferens på Landstingshuset i Stockholm.

Under helgen kommer ombud från hela distriktet att anta riktlinjer för 2010, välja en distriktsstyrelse och en distriktsordförande. Distriktets nuvarande ordförande, John Hörnquist, har blivit omvald. John är 34 år och bosatt i Kista.

På lördagen besökte partiordförande Lars Ohly årskonferensen, i sin hälsning sa Ohly:

– Vi går till val för att vi vill ska skapa världens bästa välfärd utan vinstintresse. Därför att vi inser att vinstintresset leder fel, det gör att vårdföretag idag ställer sig frågan vem som är lönsamt och olönsamt att behandla. Världens bästa välfärd byggs inte med vinstintresset som grund. Den byggs med solidaritet och behov i fokus.

Mer information om konferensen kommer under söndagen.

Dela den här sidan:

Kopiera länk